Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 239.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free baking powder
5 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free pita bread
1h 15 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free flour mix
10 min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free pizza base
35 Min