Apparaten en Accessoires
Gluten free pita bread
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
424.4 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1226.5 kJ /
292 kcal
Vetten
7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
64 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gluten and grain free bread rolls
1u. 20min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Gluten free breakfast pizza
1u. 20min
Raw chocolate beetroot cake
2u. 15min
Gluten-free goodness pastry
1u.
Gluten-Free Bread
1u. 50min
Gluten free sourdough bread
192u. 20min
Gluten free Mediterranean bread
1u. 35min