Apparaten en Accessoires
Gluten free pita bread
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
424.4 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1226.5 kJ /
292 kcal
Vetten
7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
64 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rosemary and sea salt crackers
35min
Almond shortcrust pastry
35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free plain flour
5min
Rice milk
24h 15min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Almond milk
1h 5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free sourdough bread
192h 20min