Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 140 g buckwheat groats
- 200 g basmati rice
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt
- 400 g water
- 15 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 2 eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 782.6 kJ / 186.3 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 278.1 mg
Alternatieve recepten
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min