![Italian chicken and couscous salad with chickpea soup Italian chicken and couscous salad with chickpea soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E18EBC07-983B-4B0C-B519-B95F2F08AE65/Derivates/DCACD25C-7B8F-431C-AC78-320233BFAB37.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chunky basil pesto dip dressing
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashews
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
- 110 g extra virgin olive oil
- 100 g lemon juice (approx. 2 lemons)
Warm chicken salad and chickpea soup
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 550 g chicken breast fillet, cut into cubes (2 cm)
- 160 g couscous, rinsed and drained
- 150 g dried chickpeas
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 20 g olive oil
- 2 carrots (approx. 240 g), cut into pieces
- 3 - 4 garlic cloves
- 200 g turnip, cut into pieces
- 1100 g water
- 60 g pine nuts or raw cashews, toasted
- 150 - 200 g fresh baby spinach leaves
- 2 tbsp pitted black olives or Kalamata olives, sliced
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4472.5 kJ / 1064.9 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 71.6 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 18.3 g
- Natrium
- 1164.4 mg
Alternatieve recepten
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Yasai miso ramen
35 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Vegetable pilaf
1 godz.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Chocolate raspberry puddings
40 min
Tortellini soup
20 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min