Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- ½ tsp salt
- 24 raw prawns, peeled and deveined
- 80 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 500 g cucumbers, cut into pieces
- 1 lemon, cut into slices, each slice quartered
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 40 g plain flour
- 2 tbsp fresh dill, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Cucumber soup
25 min
Mushroom soup
30 min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Ukrainian borscht
35 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1sa
Miso soup
30 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Beetroot risotto
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Sunny gazpacho
25 min