Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants, cut into halves lengthways
- salt, for sprinkling
- 70 g harissa paste (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp dried oregano
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 65 g extra virgin olive oil
- 70 g shelled unsalted pistachio nuts
- 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
- 1 ½ tsp sumac
- pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1744.6 kJ / 415.4 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Raw zucchini bolognaise
15 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Sweet and sour tempeh
50 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min