![Ratatouille Ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1BAF59C-70A6-4668-8936-940F048108FE/Derivates/6D47A534-60A9-4A8F-9550-9A07441FEAF8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 567.3 mg
Alternatieve recepten
Stuffed tomatoes
50 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Eggplant rotolo
1h 40min
Mushroom quinotto
30 Min
Courgette omelette
40 min
Lentil hotpot
12h 45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Zucchini soup
25 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min