Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g eggplant, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 452.9 kJ / 107.8 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 567.3 mg
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Eggplant with burghul
55min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Tuscan bean soup
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Zucchini soup
25min
Ratatouille
40min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Minestrone
40min
Lentil hotpot
12h 45min