Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g oil
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g white wine
- 2 tsp plain flour
- 1 tsp paprika
- 20 g lemon juice
- 4 fresh portobello mushrooms, cut into slices (1 cm)
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 100 g sour cream
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 672.6 kJ / 160.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 434.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom bolognaise
45 min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Vegetable pilaf
1 godz.
Potato and green pea curry
50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min