Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- ½ red onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground coriander
- 200 g coconut milk
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 150 g red lentils
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lime, cut into eighths, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185.5 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 538.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Hearty lentil chilli
50 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Three-bean shepherd's pie
26u.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min