Apparaten en Accessoires
Zucchini, lentil and coconut stew
Voorbereiding 25min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
red onion cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
coconut milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
red lentils150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lime cut into eighths, to serve1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
538.5 mg
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
1185.5 kJ /
282.3 kcal
Vetten
13.8 g
Vezels
5.7 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
24.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low(er) GI
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chickpea ratatouille (gut health)
1u.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Lentil and pumpkin pot pies
1u. 25min
Lentil moussaka
3u. 30min
Sweet potato lasagne
1u. 20min
Vegan moussaka
1u. 50min
Three-bean shepherd's pie
26u.
Hearty lentil chilli
50min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min
Potato and green pea curry
50min
Lentil bolognese
30min
Feta, spinach and potato frittata
1u.