Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g filtered water
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp tomato paste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 400 g coconut milk
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 600 g frozen peas
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2141.2 kJ / 509.8 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian chilli
35min
Hearty lentil chilli
50min
Lentil curry (dahl)
30min
Vegetable pilaf
1h
Rendang curry
30min
Chilli con tempeh
20 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Vegetable chilli
50min
Caribbean curry
40min
Sabji (vegetable) curry
30min
Lentil bolognese
30min