Apparaten en Accessoires
Tomato and lentil dahl
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
cumin seeds2 tsp
-
mustard seeds2 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
garam masala½ - 1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
water400 g
-
canned coconut milk400 g
-
red lentils230 g
-
fresh tomatoes cut into pieces350 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
155.5 mg
Eiwitten
17.3 g
Calorieën
2000 kJ /
476.2 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
14.2 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
38.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Amritsari dal
26 Std.
Lentil curry (dahl)
30 Min
Vegetable chilli
50 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min