Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g cauliflower, cut into florets
- 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp black peppercorns, to taste
- 1 tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into halves
- 30 g vegetable oil
- 400 g coconut milk
- 130 g water
- 500 g sweet potato, cut into cubes (4 cm)
- 500 g Kent pumpkin, cut into cubes (4 cm)
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 50 g roasted unsalted cashew nuts, plus extra to serve
- 100 g broccolini, trimmed and cut into quarters
- 50 g snow peas, cut into halves
- 80 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to taste
- 150 g natural yoghurt
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.3 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 454.8 mg
Alternatieve recepten
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Summer dahl
35 Min
Vegetable pilaf
1j
Rendang curry
30 menit
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Potato and green pea curry
50 Min
Vegetable chilli
50 Min
Pulse and pumpkin curry
30 menit
Caribbean curry
40 Min
Lentil bolognese
30 menit