![Pulse and pumpkin curry Pulse and pumpkin curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E2F9DBB-45FA-4D97-A4CE-2D779F4AF118/Derivates/B5F524B1-9F16-4B86-B7A1-AD40847F0936.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 brown onions (approx. 300 g), cut into halves
- 40 g coconut oil or peanut oil
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 2 - 4 tsp ground turmeric, to taste
- 1 tbsp curry powder
- 500 g Kent pumpkin, peeled and cut into cubes (4 cm)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 180 g celery stalks, cut into pieces (1 cm)
- 360 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- natural yoghurt, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287.7 kJ / 306.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 518.2 mg
Alternatieve recepten
Lentil curry (dahl)
30 Min
Summer dahl
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Three-bean shepherd's pie
26u.
Vegetarian chilli
35 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Rendang curry
30 Min
Vegetable chilli
50 Min
Lentil bolognese
30 Min
Caribbean curry
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min