Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 14.7 g
- Natrium
- 1406.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Creamy honey mustard chicken
1h
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Plaited pork pie
40min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Pastitsio
1h 30min
Classic meatloaf
1h 35min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Beef and mushroom hot pot
2h