
Apparaten en Accessoires
Sausage ragu with orecchiette
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
583.3 kcal /
2450 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
37.2 g
Koolhydraten
34.3 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
14.1 g
Natrium
2348.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Budget friendly pasta
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland