Sausage ragu with orecchiette

Sausage ragu with orecchiette

3.6 128 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fennel seeds
    1 tbsp
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled
    500 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    2 tsp
  • water
    1000 g
  • orecchiette pasta
    300 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 583.3 kcal / 2450 kJ
Eiwitten 25 g
Vetten 37.2 g
Koolhydraten 34.3 g
Vezels 7.4 g
Verzadigd vet 14.1 g
Natrium 2348.2 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...