
Apparaten en Accessoires
One pot pasta with chorizo
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti350 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Voeding per 1 portion
Calorieën
509.2 kcal /
2130.6 kJ
Eiwitten
22.5 g
Vetten
11.8 g
Koolhydraten
79.1 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
4.6 g
Natrium
653.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Budget friendly pasta
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland