Apparaten en Accessoires
Penne and vegetables
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion (approx. 60 g), cut into halves½
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces (1 cm) (optional)40 g
-
water800 g
-
salt1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
eggplant cut into cubes (1 cm)100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
carrots cut into cubes (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes cut into quarters100 g
-
penne pasta350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1079.8 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1743.8 kJ /
415 kcal
Vetten
9.4 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
64.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min.
Pasta with tuna
30 min.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min.
Chicken and warm potato salad
55 min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min.
Tomato basil chicken stew
35 min.
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min.
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10 min.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min.
Chicken pesto pasta
30 min.