Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ brown onion (approx. 60 g), cut into halves
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 40 g bacon, cut into pieces (1 cm) (optional)
- 800 g water
- 1 ½ tsp salt
- 1 tbsp tomato paste
- 100 g eggplant, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g carrots, cut into cubes (1 cm)
- 100 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 350 g penne pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1743.8 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1079.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Pasta with tuna
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chicken pesto pasta
30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Quick fix noodles
15min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min