
Apparaten en Accessoires
Chicken with creamy vegetable sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
carrot cut into pieces130 g
-
celeriac cut into pieces60 g
-
celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only25 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
chicken breast fillets cut into strips (7 x 3 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut into slices150 g
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
butter30 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
318.1 kcal /
1335.9 kJ
Eiwitten
36.2 g
Vetten
14.4 g
Koolhydraten
9 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
8.4 g
Natrium
618.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland