Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 618.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken à la king
40min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Beef "Burgundy"
40min