Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 294.5 mg
Alternatieve recepten
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 menit
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Herb and garlic dip
10 menit
Broccoli salad
10 menit
Beetroot salad
10 menit
Apple and ginger paste
6h 15 min
Zucchini slice
45min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot salad
10 menit
Hommus dip
5 Min
Quick beetroot relish
40min