Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g raw cashew nuts
- 60 g extra virgin olive oil, to taste, plus extra for covering pesto
- 1 tbsp white wine vinegar, to taste
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1036.9 kJ / 246.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 100.8 mg
Alternatieve recepten
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Dukkah
25 min
Lemon and caper aioli
15 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Red onion relish
50 min
Hommus
15 min
Hommus dip
5 min
Quick beetroot relish
40 min