Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1376.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Shepherd's pie
55 dk
Bubble and squeak soup
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Sausage ragu with orecchiette
1sa
Shepherd's pie with butter bean mash
1sa
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min