Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1376.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Meatballs with tomato sauce
40min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.