Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g sesame oil
- 600 g beef fillet, cut in strips (1 x 5 cm strips), dried with paper towels
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 60 g red onion, sliced
- 140 g red capsicum, julienned
- 100 g carrot, julienned
- 300 g yellow curry sauce (see Tip)
- 227 g canned bamboo shoots, slices
- roasted cashews, to serve
- spring onion/green onion, cut into slices, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016.1 kJ / 481.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1004.1 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Chicken laksa
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Chinese-style chicken
25min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Creamy beef curry
1h 15 min