Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g fresh baby spinach
- 350 g zucchini, cut into quarters
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 3 rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces
- 5 eggs
- 100 g rice flour
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g frozen peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255.7 kJ / 300.1 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 221.9 mg
Alternatieve recepten
Curried sausages
40 Min
No fail mash potato
20min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Blended mixed vegetable soup
45 Min