Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coriander chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 50 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 pinch ground sea salt
Frittata
- 100 g red onion, cut into halves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
- 250 g sweet potato, cut into pieces (3-4 cm)
- 6 eggs
- 1 tsp ground sea salt
- 50 g feta cheese
- 20 g pepita seeds, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 587 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mediterranean vegetable bake
50min
Mashed pea and corn slice
40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Pulse and pumpkin curry
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Vegetarian quiche
1h 55min