Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 437.5 mg
Alternatieve recepten
Spinach and feta galette
1h 50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Kumara sausage rolls
1j 15 menit
Pumpkin tart
2h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Filo spinach slice
55 min
Vegetarian quiche
1h 55min