Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek quiche
1h 20min
Mushroom tart
50min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1j 15 menit
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Filo spinach slice
55 min