Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 45 g rolled oats
- 60 g hazelnuts
- 80 g sunflower seeds
- 115 g plain flour
- 100 g butter, chilled and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 egg
- ½ - 1 tsp cold water
Filling
- 1 bunch asparagus, trimmed
- boiling water
- 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 1 leek, trimmed and cut into thin slices
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 eggs
- 60 g milk of choice
- 60 g pouring (whipping) cream
- 3 raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.4 kJ / 549.4 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 41.5 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Leek quiche
1h 20 min
Pumpkin tart
2h 15min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Broccoli mustard pasties
1j 55 menit
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetable lasagne
1h 35 min