Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 273.2 g
- Vetten
- 212.6 g
- Verzadigd vet
- 115.5 g
- Vezels
- 46.3 g
- Natrium
- 5355.5 mg
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetarian chilli
35min
Lentil moussaka
3h 30min
Pumpkin tart
2h 15 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable pilaf
1h
Vegetarian sausage rolls
40min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min