Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia crumb
- 2 slices bread of choice
- 1 tbsp macadamia nuts
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Creamy butternut sauce and pasta
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 700 g filtered water
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 250 g dried macaroni pasta (egg free)
- 150 g broccoli, cut into florets (approx. 2 cm)
- 150 g frozen corn kernels
- 150 g frozen peas
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1794.2 kJ / 427.2 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable pilaf
1 Std.
Potato and green pea curry
50 Min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min