
Apparaten en Accessoires
Butternut mac and cheese
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Voeding per 1 portion
Calorieën
427.2 kcal /
1794.2 kJ
Eiwitten
20.3 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
61.6 g
Vezels
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland