Brie, speck and walnut risotto

Brie, speck and walnut risotto

3.4 20 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • eschalots
    30 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • speck cut into cubes (1-2 cm)
    70 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh ground black pepper to taste
    ⅛ - ¼ tsp
  • Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)
    110 - 125 g
  • walnuts broken into pieces
    20 g

Voeding per 1 portions

Calorieën 524.8 kcal / 2204 kJ
Eiwitten 15.7 g
Vetten 22.3 g
Koolhydraten 63.8 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 9 g
Natrium 1558.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...