Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
Alternatieve recepten
Pear and blue cheese risotto
30 min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 dk
Traditional cocktail sauce
5 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1j 15 menit
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Pea and ham soup
2h 20min