
Apparaten en Accessoires
Brie, speck and walnut risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Voeding per 1 portions
Calorieën
524.8 kcal /
2204 kJ
Eiwitten
15.7 g
Vetten
22.3 g
Koolhydraten
63.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
1558.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland