Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
Alternatieve recepten
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Asparagus risotto
40 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Tortellini soup
20min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
White fish and lemon risotto
30 min
Sausage ragu with orecchiette
1sa