Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1558.9 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Lime glaze
40 dk
Lamb and feta meatballs
30 Min
Asparagus risotto
40 dk
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1sa 30 dk
Stuffed tomatoes
50 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Pork fillet with mustard
35 dk