Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 508.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli beef with lemon feta
30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min.
Zhoug
10 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Pork fillet with mustard
35min
Fish stock
35min
Mushroom quinotto
30 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Seafood and corn chowder
40min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Ratatouille
40min