Compatibele versies
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Sicilian prawn salad
40min
Citrus seafood salad
1 godz.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Layered lamb curry
1 godz.
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai chicken wraps
40min