![Master stock chicken Master stock chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FB67733-033B-42E1-858A-30B74F148666/Derivates/3B5C870F-BC17-474A-83D5-CC0450A9D4A1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1890.8 mg
Alternatieve recepten
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35 phút
Beef rendang
1h 55 phút
Chicken stock paste
45 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Hot and sour soup
55 Min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min