Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 467.6 mg
Alternatieve recepten
Pork belly with spring onions
1h 10min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Honey BBQ Chicken
1h
Asian-style pork noodles
1h
Chicken stock paste
45min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Sweet and sour pork
40min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Meat stock paste
45min