Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Eiwitten
- 124.4 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 127.4 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Sweet and sour pork
40 dk
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Buffalo chicken wings
45 Min