Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 31.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Café de Paris butter
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25min