Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 31.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 Min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min