Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork meatballs with couscous
50min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Cauliflower mash
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Parsnip and bean mash
25min
Scallops with pea purée
25min
Poached eggs with hollandaise
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min