Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus margarita
10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Scallops with pea purée
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7sa 25 dk
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Cauliflower mash
25min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Mushroom sauce
20 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min