Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 Min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 dk
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min