Apparaten en Accessoires
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23.5 g
Calorieën
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Vetten
33.6 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Scallops with pea purée
25min
Béarnaise sauce
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Cauliflower gratin
1u.
Irish lamb stew
6u. 20min
Pumpkin fritters
35min
Peppercorn sauce
20min
Cauliflower mash
25min
Pork and prawn dumplings
55min
Oysters Mignonette
5min
Chimichurri
5min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min