Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 100 g milk
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 793 kJ / 188.8 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 228.8 mg
Alternatieve recepten
Apple sauce
20 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Cauliflower mash
25 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Colcannon
40min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min