![Parsnip and bean mash Parsnip and bean mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a58a011-cbe9-48ec-ab0a-00ba79ad8211/Derivates/86560caf-ae2d-4e93-bff2-3c019cf56e08.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 100 g milk
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 793 kJ / 188.8 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 228.8 mg
Alternatieve recepten
Smashed pea and bean dip
30min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Apple sauce
20 Min
Cauliflower mash
25min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Mixed vegetable mash (purée)
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min