Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 100 g fresh green peas, shelled, or frozen grean peas
- 50 g fresh broad beans, shelled, or frozen broad beans
- 50 g fresh edamame beans, shelled, or frozen edamame beans (in shells)
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 avocado, flesh only
- 50 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp lemon juice, to taste
- ½ - 1 tsp horseradish cream, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 466.9 kJ / 110.9 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 87.6 mg
Alternatieve recepten
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Creamed spinach
15 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Hommus
15 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Broccoli and blue cheese soup
25min