Apparaten en Accessoires
Leek quiche
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
8 portions
Ingrediënten
Pie crust
-
blanched almonds100 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats200 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water125 g
Leek filling
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)2
-
raw cashews100 g
-
filtered water150 g
-
salt2 tsp
-
cornflour40 g
-
silken tofu cut into pieces300 g
-
paprika1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1623.4 kJ /
386.5 kcal
Vetten
24.4 g
Vezels
8.6 g
Koolhydraten
25.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min