Apparaten en Accessoires
Leek quiche
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
8 portions
Ingrediënten
Pie crust
-
blanched almonds100 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats200 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water125 g
Leek filling
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)2
-
raw cashews100 g
-
filtered water150 g
-
salt2 tsp
-
cornflour40 g
-
silken tofu cut into pieces300 g
-
paprika1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1623.4 kJ /
386.5 kcal
Vetten
24.4 g
Vezels
8.6 g
Koolhydraten
25.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentil and pumpkin pot pies
1u. 25min
Tempeh bolognaise
30min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1u. 50min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Courgette strudel
1u. 20min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13u. 25min
Mediterranean capsicums
2u.
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Broccoli mustard pasties
1u. 55min