Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie crust
- 100 g blanched almonds
- 40 g sesame seeds
- 200 g rolled oats
- ¼ tsp salt
- 125 g filtered water
Leek filling
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 leeks (approx. 400 g), white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g raw cashews
- 150 g filtered water
- 2 tsp salt
- 40 g cornflour
- 300 g silken tofu, cut into pieces
- 1 - 2 pinches paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1623.4 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegetable pilaf
1h
Polenta zucchini slice
2h 10 min.
Breakfast sausages
1h 5min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Mushroom tart
50min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegetarian quiche
1h 55min