Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 505.9 mg
Alternatieve recepten
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Risotto verde (TM6)
30 menit
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 menit
Asparagus risotto
40 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1j 10 menit
Empanada pastry
45 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 menit
Mushroom risotto (TM6)
30 menit