Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 505.9 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and kale risotto
55min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Prawn and saffron risotto
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Salmon and fennel risotto
30min
Pasta e fagioli
26 godz.
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Boulangère potatoes
1h 40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min