Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 140.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Tomato and lentil dahl
35min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 λεπτ.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 λεπτ.
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 λεπτ.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min