![Beetroot risotto Beetroot risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72F08D39-B3AE-44C9-A646-060AFAFFCA26/Derivates/8FF06A56-C242-48C9-84A7-493AA881D803.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 140.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Risotto verde
45 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min