
Apparaten en Accessoires
Asparagus risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
649 kcal /
2715.2 kJ
Eiwitten
15.8 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
80.1 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Natrium
295.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland