![Asparagus risotto Asparagus risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4E5A49F3-BDC8-4C98-B4D3-2D895D5B55C8/Derivates/1C00CD9C-609E-4DA1-91A3-49447B273135.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 295.4 mg
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35min
Salmon and fennel risotto
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Risotto verde
45 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Milanese risotto
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min