Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g salted butter
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008.3 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 851.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto verde (TM6)
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Beetroot risotto
35 Min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 min
Mashed potatoes
40min
Minestrone
40min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Milanese risotto
25 min