Risotto with lemon, thyme and feta

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 65 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • Danish feta cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • salt to taste

Voeding per 1 portion

Calorieën 478 kcal / 2008.3 kJ
Eiwitten 11.8 g
Vetten 17.3 g
Koolhydraten 65.2 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 9.6 g
Natrium 851.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...