Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 456.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30min
Tuna mornay
45min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pea and ham soup
2h 20min
Curried sausages and lentils
1h
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Classic meatloaf
1h 35 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Chicken and sweet corn soup
30min