Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham and cheese wands
- 100 g unsalted butter, cut into cubes and frozen
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 50 g chilled water
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 1 egg, lightly beaten
- 30 g ham, cut into pieces
- 1 tbsp celery seeds
Tomato soup
- 100 g brown onion, cut into halves
- 130 g carrots, cut into pieces
- 110 g celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g unsalted butter
- 1 tbsp olive oil
- 1 dried bay leaf
- sea salt flakes, to taste
- ¼ tsp white pepper
- 100 g tomato paste
- 800 g fresh tomatoes, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1160.3 kJ / 276.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 606.4 mg
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Carrot and coriander soup
30 min
Vegetable soup
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1sa
Bubble and squeak soup
35 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Cream of tomato soup
25 min
Tomato pasta sauce
40 min