Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only (optional)
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 50 g tomato paste
- ½ tsp salt (optional)
- 400 g mixed vegetables (e.g. potato, carrot, mushroom, celery), diced or cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned borlotti beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 100 g dried pasta shells
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.2 kJ / 256.2 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 548.3 mg
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Tuscan bean soup
40min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Vegetable soup
35 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Pumpkin soup
30 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min