Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 650 g sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
- 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 leeks, white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
- 60 g fresh baby spinach
- 1 dried bay leaf
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 350 g milk
- 300 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2897.7 kJ / 689.9 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 988.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian quiche
1h 55 min
Filo spinach slice
55min
Raspberry mini clafoutis
30min
Kumara pie
1h 45min
Pumpkin tart
2h 15 min.
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Courgette strudel
1h 20min
Bubble and squeak soup
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Mushroom croustade
1h 35min