Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 650 g sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
- 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 leeks, white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
- 60 g fresh baby spinach
- 1 dried bay leaf
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 350 g milk
- 300 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2897.7 kJ / 689.9 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 988.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom tart
50 min
Cauliflower gratin
1 Std.
Kumara pie
1h 45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Mushroom croustade
1h 35 min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Traditional bobotie
1h 30min