Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach patties
- olive oil, for greasing
- 90 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 250 g ricotta, drained
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 90 g plain flour
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3211 kJ / 767.5 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 964.2 mg
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2j
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Mushroom stroganoff
20p
Semolina dumplings with mushroom sauce
40p
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40p
Melanzane parmigiana
2h 5 min
Spinach and feta muffins
40p
Ravioli with zucchini sauce
35p
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5 min