
Apparaten en Accessoires
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
Spinach patties
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)90 g
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)1 - 2 pieces
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
ricotta drained250 g
-
sea salt1 pinch
-
ground nutmeg to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
plain flour90 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried oregano1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
767.5 kcal /
3211 kJ
Eiwitten
43.2 g
Vetten
41.3 g
Koolhydraten
58.3 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
20.1 g
Natrium
964.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland