Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1340.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Yasai miso ramen
35 min
Asparagus risotto
40 min
Millet cashew stir-fry
30min
Mushroom stroganoff
20min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Risotto verde
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min