Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soba noodle and tofu salad
35min
Spiced carrot porridge
25min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Pink scramble
15min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1h 15min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Healthy banana bread
1h 15min
Better-for-you banana pancakes
30min