Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Quinoa tabouli
12h 40min
Colourful quinoa salad
40 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20 min
Quinoa salad with mango salsa
1u.
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Family beans
25 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min